Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چهارمین کنگره بین‌المللی شهدای مدافع حرم و امنیت که امروز جمعه ۲۵ بهمن ماه در محل سالن اجلاس سران برگزار شد از دو دستاورد علمی جدید سپاه رونمایی شد.

یکی از این دستاوردها پادِ اخلالگر باندِ پهن با نام و یاد شهید عبدالله باقری می‌باشد که وسلیه ای است برای اخلال در سامانه های راداری تا کارایی آن ها کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اخلالگر در رادار سامانه پدافندی و جنگنده ها و ناوها عمل اخلال را انجام می دهد و سبب می شود که کارایی سامانه راداری دشمن کاهش یابد و یا دچار مشکل اساسی در عملیات جستجو و رهگیری کند.

این سامانه دارای توانایی جستجوی رادارها در باند S می باشد و رادارهای موجود در منطقه جلوی خود را در دسته بندی و آشکار می نماید و سپس بر روی رادار مورد نظر به صورت انتخابی و یا خودکار قفل می نماید. بعد از قفل روی هدف، اطلاعات لازم جهت هدف قرار دادن رادار مورد نظر به عملگرها و یا واحد کنترل پهپاد و یا موشک صادر می شود.سامانه جستجوگر ضد رادار شهید محمدرضا دهقان، دو دستاورد جدید علمی سپاه هستند که در این کنگره از آن ها رونمایی شد. این سامانه یک جستجو گر (سیکر) ضد رادار باند S مناسب برای انواع پهپادها و موشک های ضدرادار می باشد.

همچنین پایگاه خبری تحلیلی بسیج قوه مقننه به آدرس www.basijmajles.ir نیز در این کنگره رونمایی شد.

 

جنگنده‌های میراژ به رادار و تسلیحات ایرانی مجهز شدند

امیر حمید واحدی جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم درباره تجهیز و تسلیح جنگنده‌های میراژ F-۱ نیروی هوایی ارتش به تجهیزات بومی گفت: هم اکنون مشکل رادار این جنگنده بر طرف شده و جنگنده‌های میراژ به رادار بومی تجهیز شده‌اند. این جنگنده‌ها همچنین به انواع تسلیحات بومی نیز مجهز شده‌اند.

بنابر گزارش تسنیم، آذرماه سال ۹۳ نیز محمد اسلامی معاون وقت وزیر دفاع در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم از تجهیز جنگنده‌های میراژ به سیستم سلاح ایرانی خبر داده و گفته بود که می‌توان حتی موشک‌های کروز با برد ۳۰۰ کیلومتر نیز روی این جنگنده نصب کرد.

میراژ F-۱ جنگنده تهاجمی ساخت شرکت داسو فرانسه است و در سال ۱۹۷۳ در ارتش فرانسه و چند کشور دیگر بکارگیری شد. این جنگنده در انواع مختلف برای ماموریت‌های متفاوت از جمله برتری هوایی، شکاری و پشتیبانی نزدیک زمینی طراحی و تولید شده است و قادر است با بکارگیری طیف متنوعی از تسلیحات ماموریت‌های متفاوتی را اجرا کند.

در جریان دفاع مقدس فرانسه تعدادی جنگنده میراژ در اختیار ارتش عراق گذاشت تا از آنها علیه ایران استفاده کند. سال‌ها بعد و در جریان جنگ خلیج فارس تعدادی از جنگنده‌های عراقی از جمله تعدادی جنگنده میراژ F-۱  در دو نوع تک و دو سرنشینه به ایران پناهنده شدند که ایران آنها را به عنوان غرامت جنگ در اختیار گرفت.

سال‌ها بعد سرهنگ بهروئز نقدی بیک یکی از خلبانان باسابقه نیروی هوایی ارتش بدون در اختیار داشتن هیچگونه دستور العملی و بدون هیچگونه آموزشی موفق به پرواز با جنگنده میراژ شد و به این ترتیب این جنگنده در نیروی هوایی ارتش عملیاتی شد. خلبان نقدی بیک روز گذشته دار فانی را وداع گفت.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1352835

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سپاه پاسداران شهدای مدافع حرم جنگنده های میراژ نیروی هوایی ارتش جنگنده میراژ دو دستاورد رونمایی شد جنگنده ها ضد رادار میراژ F ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد

وال استریت ژورنال نوشت: پنتاگون جنگنده‌ها، پهپاد‌های مسلح و سایر هواپیما‌ها را به قطر منتقل می‌کند.

به گزارش انتخاب، این تغییر مکان نیرو‌ها و تجهیزات به دنبال محدودیت‌های اعمال شده بر انجام حملات هوایی از یک پایگاه هوایی که مدت‌ها توسط ایالات متحده در امارات مورد استفاده قرار می‌گرفت، رخ می‌دهد.

امارات متحده عربی در ماه فوریه به ایالات متحده اطلاع داد که دیگر به هواپیما‌های جنگی و پهپاد‌های آمریکایی مستقر در پایگاه هوایی الظفره در ابوظبی اجازه حمله به یمن و عراق را نخواهد داد.

مقامات آمریکایی گفتند که این امر، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشته تا هواپیما‌های اضافی را به پایگاه هوایی العدید در قطر بفرستندبفرستند که محدودیت‌های مشابهی را اعمال نکرده است.

دیگر خبرها

  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • ادامه پیشروی های گسترده ارتش روسیه با تصرف یک شهر دیگر/ پیش بینی روزهای سخت در انتظار ارتش اوکراین
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد